Sada, ako vyrobiť telový peeling. Materiály a návod

Domáce telové peelingy

Zisti, aké jednoduché je vyrobiť si domáci telový peeling s touto súpravou od Gran Velada! Obsahuje potrebné prísady a materiály a podrobný návod. Skrátka všetko, čo potrebuješ na výrobu tohto domáceho peelingu. Výsledok? Ideálny peeling, ktorý môžeš použiť na ruky, nohy, lakte... a pokúsiť sa vyhnúť zatvrdlinám, ktoré sa na týchto miestach hromadia.

Z troch rastlinných zložiek si môžeš vyrobiť domáci telový peeling. Vďaka esenciám bude nádherne voňať a môžeš ho zabaliť a ozdobiť pomocou priložených nádobiek a nálepiek. Pusti sa do ručnej výroby kozmetiky a vyrob si tento domáci telový peeling.

Recept na domáci telový peeling

Ingrediencie potrebné na prípravu tohto receptu na domáci telový peeling sú súčasťou sady. Nájdeš v nej:

  • Základové maslo (500 g)
  • Ryžový olej (20 ml)
  • Mletá pemza 500 mikrónov (100 g)
  • Vitamín E (2 ml)
  • Aromatická esencia ružový grapefruit (4 ml) (aróma sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • Balenie po 100 ml (6 ks) (Model sa môže líšiť v závislosti od dostupnosti)
  • Samolepky

Východiskovým bodom tohto receptu na domáci telový peeling je základové maslo, ktoré má regeneračné a hydratačné účinky, a preto je pre výrobu domáceho telového peelingu ideálne. Pokožku nielen čistí a premasťuje, ale ju aj pomáha hydratovať. Dvojitá funkcia, ktorú spĺňa len veľmi málo komerčných kozmetických prípravkov.

Ideálnym doplnkom tohto masla je ryžový olej, ktorý má hydratačné a antioxidačné vlastnosti. Pomáha rozmaznávať pokožku a zlepšuje jej pružnosť.

Peeling sa dosahuje vďaka mletej pemze. V tomto prípade sme sa rozhodli pre 500 mikrónový granulát, keďže recept je určený na telový peeling. Ide o častice prírodného pôvodu, ktoré pomôžu odstrániť odumreté bunky, ktoré sa hromadia na rukách, nohách, lakťoch... Možno ich použiť na celé telo, vždy sa však vyhni tvári.

Ako vyrobiť telový peeling

Teraz, keď už poznáme ingrediencie priložené v súprave, pozrime sa, ako si z nich vyrobiť telový peeling. Je to rýchle a jednoduché! V skutočnosti si domáci telový peeling pripravíš v niekoľkých krokoch. Pusti sa do práce!

  • Zmiešaj základové maslo a ryžový olej a miešaj, kým nevytvoria jednotnú hmotu.
  • Pridaj mletú pemzu a znova premiešaj.
  • Pridaj vitamín E a aromatickú esenciu a premiešaj.
  • Nalej do nádobiek, naplň ich a ozdob nálepkami.

Štyri základné a jednoduché kroky a budeš mať hotový vlastný domáci telový peeling. Z ingrediencií v súprave naplníš 6 nádobiek s objemom 100 ml.

Kde kúpiť kit na výrobu telového peelingu?

Navštív online obchod Gran Velada a zakúp si sadu na výrobu telového peelingu. Navštív stránku www.granvelada.sk a bude si môcť všetko objednať z pohodlia domova. Pozri si všetky kity na vlastnoručné výrobky, ktoré tu máme k dispozícii! Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo