Sada ako vyrobiť krém na ruky a nohy. Materiál a návod

Doma vyrobený krém na ruky a nohy

Cheš vedieť, aké jednoduché je vyrobiť si domáci krém na ruky a nohy? Kúp si túto súpravu od Gran Velada a budeš si ho môcť ľahko vyrobiť doma. Obsahuje návod krok za krokom a všetky potrebné ingrediencie. Výsledok? Vysoko hydratačný a výživný krém s regeneračnými účinkami, s veľmi krémovou textúrou a príjemnou vôňou. Nechceš si ho jednoducho vyrobiť?

Domáci krém na ruky a nohy, ktorý navrhujeme vyrobiť, kombinuje vlastnosti rastlinných masiel a olejov. Jeho výroba je veľmi jednoduchá a za veľmi krátky čas ho budeš mať pripravený na použitie.

Ak hľadáš originálny darček, ktorým prekvapíš, táto súprava je skvelou voľbou. Dodáva sa v kraftovej škatuľke, s prísadami a receptom. Obdarovaného skutočne prekvapíš!

Recept na domáci krém na ruky a nohy

Prísady potrebné na prípravu receptu na domáci krém na ruky a nohy sú súčasťou súpravy:

  • Základné maslo (500 g)
  • Ryžový olej (15 ml)
  • Avokádový olej (10 ml)
  • Aromatická esencia Niva (4 ml) (vôňa sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • 100 ml nádoby (4 ks) (nádoby sa môžu líšiť podľa skladových zásob a dostupnosti)
  • Nálepky

Hlavnou zložkou tohto receptu je základné maslo, výrobok s hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami, ktorý vyniká svojou krémovou textúrou. Ryžový olej je známy svojimi antioxidačnými vlastnosťami a avokádový olej má hydratačné a ošetrujúce účinky. Oba oleje sú bohaté na vitamín E, takže do tohto receptu na domáci krém na ruky a nohy nie je potrebné pridávať konzervačné látky.

Aromatická esencia dodá výslednému krému príjemnú vôňu. A nádoby a nálepky ti pomôžu, aby konečné balenie vyzeralo skvele - všetko, čo potrebuješ na výrobu regeneračného krému na ruky a nohy, nájdeš v tejto kompletnej súprave!

Ako vyrobiť krém na ruky a nohy

Nauč sa vyrábať krém na ruky a nohy podľa návodu ktorý nájdeš v súprave od Gran Velada! V troch jednoduchých krokoch ho budeš mať pripravený na použitie - je to rýchle a jednoduché! Podrobný tlačený návod je súčasťou súpravy.

  • Základné maslo a oleje (ryžový a avokádový) zmiešaj vo veľkej miske a niekoľko minút premiešavaj, kým sa všetky zložky dobre nespoja.
  • Pridaj aromatickú esenciu a dobre premiešaj.
  • Nalej domáci krém na ruky a nohy do nádob a ozdob viečko nálepkami.

Táto súprava je nenáročná, takže je ideálna pre tých, ktorí s ručnou výrobou kozmetiky ešte len začínajú. Zaobstaraj si ju a vyskúšaj tento recept v praxi! Výsledok stojí za tú námahu.

Kde kúpiť kit na výrobu krémov na ruky a nohy?

Navštív internetový obchod Gran Velada, www.granvelada.com, a môžeš si kúpiť kit na výrobu krémov na ruky a nohy. Uvidíš, aké jednoduché je vyrobiť si kozmetiku doma! Máme tiež mnoho ďalších súprav a sád. Objav ich všetky! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo