Sada, ako vyrobiť hydratačnú telovú penu s lesklým efektom. Materiály a návod

Domáca hydratačná pena

S touto súpravou od spoločnosti Gran Velada je výroba vlastnej domácej hydratačnej peny hračka. Čo je vo vnútri? Potrebné ingrediencie a materiály a vytlačený recept s pokynmi krok za krokom. Za pár minút budeš mať penu na telo s hydratačnými a vyživujúcimi účinkami. A nielen to, ešte aj s nádychom rozjasnenia, ktorý rozžiari tvoju pokožku!

Táto sada na výrobu domácej hydratačnej peny spája pôsobenie maslového základu Gran Velada a dvoch rastlinných olejov: mandľového a aloe vera. Navyše vďaka sľude pene spôsobuje lesk, ktorý ju robí takou výnimočnou. Kúp si túto súpravu a zisti, aké jednoduché je vyrobiť si domácu hydratačnú penu!

Môže sa tiež stať jedinečným a originálnym darčekom pre milovníkov ručne vyrábanej kozmetiky a handmade výrobkov. Prekvap a uspej s veľmi výnimočným darčekom!

Hydratačná pena na telo

Zložky potrebné na výrobu hydratačnej telovej peny sú súčasťou súpravy. Toto je to, čo nájdeš vo vnútri!

  • Maslový základ (500 g)
  • Mandľový olej (15 ml)
  • Aloe vera olej (10 ml)
  • Aromatická esencia pivonky (4 ml) (aróma sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • Vitamín E (2 ml)
  • Zlatá sľuda (30 cm³)
  • 100 ml priehľadné nádobky s hliníkovým vekom (5 ks)
  • Samolepky

Základom tohto receptu je maslo. Je to kozmetická zložka s vyživujúcimi a regeneračnými vlastnosťami. Na obohatenie tohto základu súprava obsahuje dva rastlinné oleje: mandľový a aloe vera. Prvý z nich vyniká svojou hydratačnou a zmäkčujúcou aktivitou a druhý upokojujúcim a antioxidačným pôsobením.

Sada obsahuje aromatickú vôňu, aby hydratačná pena na telo nádherne voňala. Okrem toho obsahuje vitamín E, ktorý pôsobí ako konzervačná látka a zabraňuje jej žltnutiu. Nakoniec nám zlatá sľuda pomôže získať extra lesk, čím dosiahneme domácu zlatú penu. Vďaka nálepkám a baleniu bude obal vyzerať skvele, a tak bude mať tvoja domáca hydratačná pena profesionálny vzhľad.

Ako vyrobiť hydratačnú telovú penu

Tu ti krok za krokom ukážeme, ako si vyrobiť hydratačnú penu. Kompletný návod je súčasťou sady. Postupuj podľa neho a dosiahneš dokonalý výsledok!

  • Vo veľkej miske zmiešaj maslový základ a oleje: mandlový a aloe vera a vyšľahaj ich metličkami.
  • Pridaj aromatickú esenciu a vitamín E a znova vyšľahaj.
  • Pridaj zlatú sľudu podľa chuti pre dosiahnutie lesku a dobre premiešaj.
  • Naplň nádoby a umiestni nálepky.

Odváž sa vyrobiť si hydratačnú penu doma podľa týchto jednoduchých krokov! Trik tohto receptu spočíva v dobrom šľahaní metličkou, čím dosiahneš štruktúru peny. Čo sa týka sľudy, pridaj jej viac alebo menej v závislosti od lesku, ktorý chceš dosiahnuť. Sľuda je kozmetická, takže ju bez problémov môžeš použiť na výrobu tejto zlatistej peny.

Kde kúpiť kit na trblietavú hydratačnú telovú penu?

Navštív stránku www.granvelada.sk a kúp si hydratačnú penu s leskom z pohodlia domova. Objednaj si ju online a príde ti už o niekoľko dní. Pozri si aj ostatné súpravy, ktoré si môžeš kúpiť v našom online obchode! Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo