Forma koruny

Forma koruny

Korunková forma s 8 dutinami je špeciálne navrhnutá na doplnenie písmenkovej formy, ktorú si môžeš zakúpiť  v našom online obchode. S touto formou získaš štvorcové postavičky s rozmermi 2 x 2 x 1,5 cm s vyrazenou korunkou. Na vyplnenie formy na korunku princeznej z Gran Velady potrebuješ približne 28 g, teda 7 g na každý dielik.

Forma na korunu je vyrobená zo silikónu. Vďaka tomu je odolná a môžeš ju použiť toľkokrát, koľkokrát potrebuješ. Je nepriľnavá, takže nepotrebuješ žiadny oddeľovací prostriedok, je pružná, čo uľahčuje vyberanie figúrok z formy.

Môžeš si vybrať z troch možností:

Forma na korunku princeznej

Forma na kráľovskú korunu

Mix so štyrmi modelmi kráľovskej a princeznovskej korunky

Forma koruny

Forma na korunku sa stane dokonalým doplnkom pri výrobe roztomilých mydiel s menom tvojho dieťaťa. Čo budeš okrem tejto formy potrebovať na ich výrobu?

  • Biely glycerínový mydlový základ

    Aromatickú esenciu

    Tekuté farbivo na glycerínové mydlo

    96º alkohol

Všetky tieto materiály vrátane formy na korunku a formy na písmená sú k dispozícii v našom online obchode. Objednaj si ich jednoducho a pohodlne a dostaneš ich už o niekoľko dní na uvedenú adresu!

Forma na výrobu koruny

Forma na korunu sa veľmi ľahko používa. Vysvetlíme ti to krok za krokom:

1. Nakrájaj mydlovú bázu podľa vlastného želania, odváž asi 30 g a roztop ju v mikrovlnnej rúre bez varenia.

2. Keď je rozpustená, pridaj kvapky tekutého farbiva a esenciu z aromatických a vonných esencií a dobre premiešaj, kým sa všetky zložky dobre nespoja.

3. Nastriekaj 96º alkohol do 8 dutín formy, aby boli detaily dokonale definované.

4. Naplň formu a znova do nej nastriekaj 96º alkohol tak, aby v nej nevznikali bublinky.

5. Počkaj kým  náplň zaschne  a vyber figúrky.

Práca s touto formou na výrobu koruniek je veľmi jednoduchá, pohodlná a keďže je forma odolné, dlho vydrží. Teraz už stačí len zopakovať postup na výrobu toľko koruniek koľko potrebuješ!

V www.granvelada.com si môžeš kúpiť formu na výrobu koruny. V našom internetovom obchode nájdeš aj všetky potrebné ingrediencie na výrobu týchto krásnych mydiel. Osobné poradenstvo. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo