Forma písmená

Kúpiť formy na písmena

V Gran Velada si môžeš kúpiť formy na písmená na výrobu všetkých druhov remesiel. Máme písmenové formy na fondán, písmenové formy na mydlá, na výrobu sviečok, čokolády,...

Forma na písmená a ti dovolí uviesť svoju kreativitu do praxe! Budeš môcť robiť krásne vzory, ktoré môžeš rozdať alebo prekvapiť svoju rodinu a priateľov. Všetky formy na písmená, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada vynikajú svojou kvalitou.

Písmenová forma na mydlá

Forma písmen pre mydlá sa skladá zo 48 štvorcov, ktoré majú vyrazené rôzne písmená. Všetky písmená sú veľké. Je veľmi kvalitná a bude ideálna ako písmenová forma na mydlá, aj keď ju môžeš použiť aj na výrobu čokolády, čokoládových písmen ...

Výroba mydlových písmen

Ďalej podrobne uvádzame krok za krokom, ako vyrobiť mydlové písmená. Uvidíš, že je to jednoduchý proces a že ti nezaberie veľa času.

  • Roztop mydlovú hmotu. Nakrájaj ju na nie príliš veľké kocky. Pre každé písmeno potrebujeme asi 7 g mydla. Takže je najlepšie ho odvážiť a roztaviť ho kúsok po kúsku, podľa množstva, ktoré potrebujeme na výrobu našich mydlových mien.
  • Keď sa mydlo roztopí, pridaj esenciu a farbivo a dobre premiešaj. Ak chceš, môžeš pre každé písmeno zmeniť na farbu.
  • Naplň požadované písmená z formy a nastriekaj alkohol 96 °, aby nevznikli žiadne bubliny. Pred rozbalením počkaj, kým dobre nevyschne.

Ak chceš vyrobiť mydlové písmená, ktoré potrebuješ, stačí operáciu opakovať toľkokrát, koľkokrát je to potrebné. Vidíš, že je to jednoduchý a ľahký proces.

Kde kúpiť formy na písmena?

Ak hľadáš, kde kúpiť formy na písmena, navštív internetový obchod Gran Velada. Tu nájdeš rôzne modely na výrobu všetkých druhov remesiel: mydlá, fondánové písmená, čokoláda ... Máme široký katalóg foriem na písmená, aby si každý mohol vybrať svoj obľúbený. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo