Guľová forma na sviečky so včielkami

Guľová včelia forma

Silikónová forma v tvare gule s reliéfnymi včelami na povrchu. Ideálna na výrobu dekoratívnych sviečok. Všetko potrebné nájdeš v našom online obchode. Okrem tohto modelu je tu k dispozícii mnoho ďalších foriem na výrobu vlastných sviečok. Táto forma je vyrobená zo silikónu a vyznačuje sa pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okrem toho je nepriľnavá, takže sa z formy ľahko vyberá bez potreby použitia akéhokoľvek uvoľňovacieho prostriedku.

Práca s ňou je veľmi pohodlná a jednoduchá! Po skončení používania ju stačí očistiť studenou vodou a dobre vysušiť, aby v nej nezostala žiadna vlhkosť. Skladuj ju na mieste, kde nie je vystavená priamemu svetlu, a udrží sa v dobrom stave. Aby sa uľahčilo odlievanie, forma má malé otvory, takže bude jednoduchšie vybrať figúrku zvnútra. Aby sa zmes pri plnení nevyliala, je dôležité ponechať aj gumičky, ktoré sa dodávajú spolu s formou. Odstráň ich, keď sa chystáš vybrať figúrku a vyčistiť formu, a vráť ich späť, aby si ju mohol použiť nabudúce.

Forma na výrobu sviečok

Forma na sviečky je jedným z najdôležitejších nástrojov na výrobu sviečok. Budeš tiež potrebovať:

  • Vosk
    Aromatická esencia
    Voskovaný knôt
    Tekuté farbivo na sviečky

Všetky materiály na výrobu sviečok nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. Dali sme ti k dispozícii široký katalóg foriem a nespočetné množstvo figúrok.

Ako vyrobiť sviečky s touto formou

Chceš si vyrobiť sviečky s touto formou? Postupuj podľa tohto jednoduchého návodu krok za krokom:ucho:

  • 1. Navleč knôt do formy, prechádzaj ho z jedného konca na druhý a uchop ho v hornej časti pomocou držiaka na knôt.
  • 2. Vosk roztop v hrnci na miernom ohni.
  • 3. Pridaj niekoľko kvapiek vonnej esencie a farbiva a dobre premiešaj.
  • 4. Naplň formu a nechaj ju schnúť v priestore bez prievanu, kde nie je príliš chladno, aby sa nezrazila.
  • 5. Po úplnom vychladnutí sviečku odformuj.

Kde kúpiť formy na sviečky?

Zadaj www.granvelada.com a môžeš si kúpiť formy na sviečky a na nekonečné množstvo iných DIY výrobkov. Široký sortiment foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky... Exkluzívny dizajn. Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo