Fľaštička 5 ml biela

Nádoby 5 ml

5 ml biele plastové nádoby , ideálne na výrobu balzamov na pery a pre malé vzorky našej domácej kozmetiky. Je to malá biela plastová nádoba so skrutkovacím uzáverom, aby sa dosiahlo hermetické tesnenie. Tieto nádoby je možné opätovne použiť a recyklovať.

Vďaka malým rozmerom je ideálny na nosenie vždy so sebou: v taške, vo vrecku alebo v cestovnej taške. Môžete si kúpiť 5 ml nádoby na jednotlivé jednotky alebo v baleniach so zľavami na objem jednotiek.


Poháre na rúž

Z Gran Velady sme vám dali k dispozícii mini poháre na rúže s objemom 5 ml, ktoré môžete použiť na naplnenie svojimi obľúbenými domácimi balzamami na pery. Sú veľmi jednoduché na výrobu a ak máte záujem, v našom blogu nájdete rôzne recepty, ako ich vyrobiť z domu.

Tento model pohárov na rúž je ideálny na prípravu detailov hostí alebo malých vzoriek, ktoré môžete dať zákazníkom, rodine a priateľom. Môžete ich ozdobiť nálepkami, ktoré nájdete aj na tejto webovej stránke, a vytvoriť koketné sady niekoľkých jednotiek úplne prispôsobených.


Fľaše na vzorky

Fľaše na vzorky sú riešením, ktoré potrebujete, aby ste svoju obľúbenú kozmetiku vždy nosili so sebou. V nich môžeme zabaliť malé množstvo krému na tvár, očné kontúry ... Alebo tiež naplniť našimi balzamami na pery a domácimi tuhými parfumami.

Tieto biele plastové fľaše na vzorky sú nepriehľadné, takže zabraňujú vniknutiu svetla a lepšie zachovávajú ich obsah. Sú tiež najpohodlnejšie a najpraktickejšie na používanie.


Kde kúpiť 5 ml nádoby?

Kde kúpiť 5 ml nádoby na balzamy na pery? V internetovom obchode Gran Velada si ich môžete kúpiť pohodlne z domu. Spracujte svoju objednávku prostredníctvom webovej stránky a vo veľmi krátkom čase ju dostanete u vás doma. Rýchle dodávky do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

UKÁŽEME TI AKO NA TO