Fuchsia farbivá soli a bomby do kúpeľa

Farbivo na soli a bomby do kúpeľa

Tekuté farbivo fuchsia je synonymom sofistikovanosti a vitality. Preto je ideálny na farbenie solí a bômb do kúpeľa. Fuchsiové tekuté farbivo Gran Velada je farbivo s veľmi krásnou, nápadnou, vitálnou a intenzívnou farbou. S ním sa môžete dostať z pastelových tónov na iné oveľa intenzívnejšie. Všetko závisí od toho, koľko používate.

Farbivo na soli a bomby do kúpeľa

Farbivo na soli a bomby do kúpeľa sa vyrába na farbenie bez zafarbenia pokožky. Samozrejme, ak pridáte viac účtu, môže to skončiť zafarbením. Majte na pamäti, že sú to veľmi intenzívne farbivá, takže stačí pridať niekoľko kvapiek, aby soli zafarbili.

Toto farbivo je balené v plastových fľašiach s uzáverom kvapkadla. Tieto nádoby majú výhodu: sú veľmi praktické, pretože farbivo sa pridáva po kvapkách, takže sa nerozleje ani neplytvá. Odporúčame, aby ste im nedávali priame svetlo, pretože to môže ovplyvniť intenzitu farbiva. Normálne majú tendenciu strácať farbu.

Ako farbiť soli a bomby do kúpeľa?

Farbenie solí do kúpeľa doma je veľmi jednoduchý proces. Jednoducho pridajte farbivo v malých dávkach k základným soliam a premiešajte. Trik: musíte dobre premiešať niekoľko minút, aby sa farbivo šírilo.

Je tiež dôležité pridať sfarbenie kúsok po kúsku. Najprv niekoľko kvapiek a premiešajte. Ak hľadáte väčšiu intenzitu, pridajte ešte niekoľko kvapiek. Takže kým nezískate farbu, ktorú hľadáte.

V prípade kúpeľových bômb je tiež veľmi ľahké ich zafarbiť. V tomto prípade sa farbivo pridá do práškovej základne a dobre sa miesi rukami, kým sa dobre nerozptýli. Dôležitý! Do práce musíte nosiť rukavice.

Kde kúpiť farbivo na soli a bomby do kúpeľa?

V Gran Velada si môžete kúpiť farbivo na soli do kúpeľa. Kvapalina sa už predáva vo fľašiach rôznych veľkostí. Keď sa rozhodnete pre farbu, vyberiete požadovanú sumu a uskutočníte platbu. Za pár dní vám ho pošleme domov, aby ste mohli začať farbiť soľ do kúpeľa a bomby do kúpeľa.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo